WELCOMEBACKSTAGE

FAQ

frequently asked

questions

Hvad er Roskilde Festival BACKSTAGE
BACKSTAGE er Roskilde festivals vidensdeling- og konferenceplatform. Alle seminarer er skabt af frivillige og ansatte ildsjæle i samarbejde med stærke partnere.

Hvor finder Roskilde Festival BACKSTAGE sted?
Roskilde Festival BACKSTAGE finder sted i seminarbygningen i Backstage Village, Roskilde Festivals eksklusive bagområde for frivillige, partnere, presse og andre. Da det finder sted på selve festivalpladsen, kommer du til at opleve en god blanding af backstage og frontstage på Roskilde Festival.

Hvad koster det at deltage?
Priserne varierer, find venligst informationen nederst på siderne for hvert enkelt seminar.

Når du køber billet til et eller flere seminarer får du, udover adgang til seminaret/seminarerne, også adgang til resten af Roskilde Festival inkl. adgang til festivallens professionelle område, Backstage Village, på dagen for   seminaret/seminarerne, du har billet til.

Hvordan køber jeg billet?
Udfyld venligst boksen i højre side med dine informationer for at tilmelde dig et eller flere seminarer. Når din anmodning er godkendt, vil du modtage et lukket link til billetkøb via Billetnet. Når betalingen er godkendt, er du registreret i vores system og vil modtage check-in kort. Dit armbånd får du, når du møder op til seminaret. Medbring venligst personlig ID. Alle billetter er personlige og kan ikke gives videre til andre.

Billetter sælges udelukkende i forsalg via denne side. Sidste bestillingsdato er torsdag d. 5. juni, 2014.

Får jeg adgang til artisternes backstage-faciliteter?
Nej, billetten giver ikke adgang til artisternes backstage-område.

Bliver seminarernes deltagerlister offentliggjort?
Navne på deltagere vil blive offentliggjort her på siden, så deltagerne og andre interesserede har mulighed for at se tilmeldte, inden seminaret går i gang.

Er min billet personlig eller kan jeg give den videre til andre, hvis jeg er forhindret i at deltage?
Din billet er personlig og kan desværre ikke gives videre til andre. Husk, at du skal medbringe din faktura, dit check-in-kort og personligt ID for at få udleveret et armbånd. Vi refunderer ikke betalingen, hvis du er forhindret i at møde op til seminaret.

Hvem kan deltage?
Frivillighed er rettet mod kommunale ledere og medarbejdere der arbejder med frivillige.

Masterclassen Trash or Treasure er rettet virksomheder, kommuner og organisationer/NGO’er der arbejder med bæredygtighed og som står overfor problemstillinger med affaldshåndtering.

Beyond Advertising henvender sig til professionelle virksomheder der alle arbejder med salg af produkter og tjenester.

Innovation henvender sig til alle der arbejder professionelt med morgendagens teknologier og ønsker inspiration til nye innovative trends.

Vi ønsker at nå ud til grupper af en vis diversitet, med en stærk videns-basis og lyst til at lære nyt. På den baggrund godkender vi ikke alle anmodninger om deltagelse i vores seminarer.